Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2022 13:23
Fire til samtale: PL-legender i spil til Everton-job

Everton vil snakke med flere managers i forbindelse med managerjobbet.


Efter fyringen af Rafael Benitez skal Everton have fundet en ny manager.

Roberto Martinez var deres førsteprioritet, men grundet hans stilling på det belgiske landshold er det ikke muligt. Derfor ser de mod andre alternativer.

Daily Telegraph skriver, at Everton vil have både Wayne Rooney og Frank Lampard til samtale om managerjobbet på Goodison Park.

Grundet sin kontrakt med Derby skal Wayne Rooney have tilladelse til at tage til samtale, men ifølge avisen er det uvist, om han skal have accept af klubbens bestyrelse, eller de personer, som i øjeblikket er forbundet med Derby, da klubben er under administration pga. økonomien.

Frank Lampard er fri til at snakke med Everton, da han fortsat står uden klub efter sin fyring i Chelsea tilbage i starten af 2021. 

Ifølge Daily Telegraph er der yderligere to navne, som de gerne vil snakke med, men de er på nuværende tidspunkt ikke kendt af de engelske medier. 

Transfervinduet er i fuld gang: Vi opdaterer på alle de seneste nyheder i Transfer Live her


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE