Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2021 09:37
Fire point i seneste fem PL-kampe for United: Selvtilliden er høj

United-manager Ole Gunnar Solskjær forsikrer, at spillerne er fulde af selvtillid til trods for manglende point.


Manchester United fik en god sejr på 4-0 i tordagens Europa League-kamp i Torino mod spanske Real Sociadad, men pointene har haltet i den hjemlige liga, hvor det blot er blevet til fire point i de seneste fem kampe. 

De seneste fem kampe er det blevet til tre uafgjorte, et nederlag og én sejr.

Selvom det ikke er blevet til det store pointhøst, som den norske manager havde ønsket sig, har mandskabet meget selvtillid. 

- Selvfølgelig hjalp det (sejren over Sociedad, red.) på det. Selvtilliden er høj. Sejren var et stort boost for moralen hos drengene, siger Solskjær til holdets officielle hjemmeside. 

The Red Devils møder søndag aften 17-pladsen i form af Newcastle, der kommer på besøg, og selvom det, på papiret, ser ud som en sikker sejr, er United-manageren ikke overbevist om det. 

- Alle kampe i Premier League er svære. Vi skal ville det mere end dem, løbe mere end dem og vi har spillerne med den kvalitet til det, så forhåbentlig kan vi tage de tre point, fortæller Solskjær. 

Nordmanden fortæller derudover, at det endnu er tvivlsomt, hvorvidt Edison Cavani og Donny van de Beek er spilleklar. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED