AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2018 11:32
Fire nye stjerner: Sådan ville Zidanes Manchester United-XI se ud

Zinedine Zidane har angiveligt udpeget fire spillere, som han vil hente til Old Trafford, hvis han bliver udnævnt som ny Manchester United-træner.


Zinedine Zidane blev mandag citeret for at sige, at han snart gør comeback som træner efter sin exit fra Real Madrid, og den franske legende har i en periode været rygtet til Old Trafford som afløser for José Mourinho.

Det virker urealistiskt, at det faktisk skulle ende med at blive en realitet, selvom flere Manchester United-fans gerne så det ske.

Men man har lov at drømme, især når man ser,  hvilke fire spillere Zidane angiveligt har tænkt sig at hente med sig til Old Trafford.

Det er avisen Daily Mirror, der mener at kende til Zidanes planer som kommende Manchester United-træner, så det skal tages med et stort gran salt.

Ikke desto mindre påstår avisen, at Zidane har udpeget Edinson Cavani, James Rodriguez, Toni Kroos og Thiago Alcantara som transfermål, han ville købe for at forstærke Manchester United-truppen.

Nogen billig affære ville det næppe blive, men med de fire kæmpestjerner på holdet, som du kan se herunder, burde Manchester United være blandt de absolutte favoritter til at vinde både Premier League og Champions League - selvom Daily Mirror havde svært ved at finde plads til Paul Pogba og Alexis Sanchez.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED