AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2019 22:55
Fire bud: Disse målmænd kan afløse Lloris i Tottenham

Hugo Lloris tror ikke, at Tottenham bliver hans sidste klub i karrieren og det har fået flere medier til at spekulere i mulige afløsere for den franske verdensmester.


Tottenham hentede i 2012 den franske målmand Hugo Lloris til White Hart Lane og med årene har franskmanden udviklet sig til at være en stor profil for Spurs. Selvom Hugo Lloris nyder at være i Tottenham, så udtalte han tidligere på ugen, at han ikke forventer at slutte karrieren i Tottenham. Selv nævnte han USA og MLS som en mulig destination i fremtiden.

Udtalelserne fra den 32-årige målmand har fået flere medier til at spekulere i mulige erstatninger på målmandsposten. TalkSport har samlet fire kandidater, der kan afløse Hugo Lloris i fremtiden.

Gianluigi Donnarumma - AC Milan

Den italienske landsholdsmålmand fik sin seniordebut i en alder af 17 år, men har de seneste tre år udviklet sig og vil fortsat gøre det de kommende år. Mens han har været førstevalg i AC Milan, har den italienske storklub skuffet med placering mellem nummer fem og nummer syv, mens Tottenham omvendt har spillet med i toppen af Premier League, ligesom de også har været med i Champions League. Det kan derfor blive svært for Gianluigi Donnarumma at sige nej til et skifte til en Champions League-klub i fremtiden.

Nick Pope - Burnley

Han har taget den lange vej til toppen med ophold i flere klubber i de lavere engelske rækker. I dag er han dog det klare førstevalg hos Burnley, ligesom han også er inde omkring det engelske landshold. Kan han fortsætte sin udvikling, kan han være den oplagte afløser for Hugo Lloris i Tottenham-målet om nogle år.

Freddie Woodman - Newcastle (udlejet til Swansea)

Den 22-årige målmand har været igennem ungdomsrækkerne hos Crystal Palace, inden han skiftede til Newcastle. Han har repræsenteret flere af de engelske ungdomslandshold og i denne sæson er han udlejet til Swansea i The Championship. Her har han startet samtlige kampe. Han er et ungt og spændende engelsk målmandstalent, som kan være en langsigtet løsning for Tottenham.

Paulo Gazzaniga - Tottenham

Hvad med målmanden, der allerede er i truppen. Den 27-årige argentiner har været i Tottenham siden 2017 og blev i sidste sæson udtaget til det argentinske landshold for første gang. Han har allerede leveret flere solide kampe for Spurs, så måske har klubben allerede afløseren for Hugo Lloris i truppen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED