AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:11:2019 18:39
Fire akademi-uddannede var med til at udgøre Chelseas yngste XI nogensinde

Frank Lampard startede med 11 spillere på banen mod Crystal Palace, som udgjorde den yngste startellever, Chelsea nogensinde har stillet med i Premier League.


Chelseas manager havde blandt andet valgt fire akademi-uddannede Chelsea-spillere til at udgøre startopstillingen mod Crystal Palace – tre af dem havde ikke startet en Premier League-kamp før denne sæson.

De unge Mason Mount, Fikayo Tomori, Reece James og Tammy Abraham blev alle udvalgt til startelleveren af Frank Lampard, hvor de elleve spillere tilsammen havde en gennemsnitsalder på 24 år og 88 dage.

Det er det yngste hold i Premier League i denne sæson – ikke bare for Chelsea, men for hele ligaen. Den unge startopstilling var med til at sikre Chelseas sjette sejr i træk i Premier League.

På samme tid stod den yngste manager i Premier League, Frank Lampard på 41 år, over for den ældste i Roy Hodgson, der har rundet 72 somre, skriver TalkSport.

I midtugen blev Reece James samtidig Chelseas yngste målscorer i Champions League i den vanvittige 4-4-kamp mod Ajax på Stamford Bridge.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED