AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:04:2020 19:23
FIFA giver lov: Sæsonen kan spilles færdig uanset tidspunkt

FIFA har planer om at give masser af råderum til de forskellige fodboldforbund, der kan afvikle sæsonerne, når det passer bedst.


Der er udsigt til, at FIFA giver hvert lands fodboldforbund lov til at bestemme, hvornår den igangværende sæson skal færdigspilles.

The Athletic kan således rapportere i dag, at FIFA snart bekræfter en forlængelse, der ikke er tidsbestemt, af 2019/20-sæsonen.

Derudover vil fodboldforbundet også ændre datoerne for sommerens transfervindue, mens det også tillades at forlænge kontrakter med spillere, der har udløb på deres nuværende aftale den 30. juni.

Det siges, at planerne vil blive offentliggjort inden for de næste to døgn, og dermed giver FIFA de forskellige fodboldforbund mulighed for selv at bestemme, hvornår sæsonener skal afsluttes.

FIFA’s planer betyder også, at der er formindsket risiko for, at Premier League-sæsonen helt aflyses. I øjeblikket er der dog stadig uvished om, hvad der skal ske med den bedste engelske fodboldrække.

I fredags holdt de 20 Premier League-klubber møde, hvor der angiveligt ikke blev diskuteret en tidsramme.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED