AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:04:2020 21:31
FIFA bekræfter: Transfervinduet kan blive rykket

FIFA har i dag meldt ud, at sommerens transfervindue kan få nye datoer.


Transfervinduet i Premier League åbner den 10. juni og lukker den 1. september. Det var i hvert fald den oprindelige plan, inden coronavirussen brød ud.

Nu kan der imidlertid blive rykket godt og grundigt rundt på tingene. For FIFA har i dag annonceret, at man vil tillade, at transfervinduerne bliver rykket, så de falder mellem slutningen på denne sæson og starten på den nye.

Fodboldforbundet skriver desuden, at man agter at være fleksibel.

På nuværende tidspunkt er det stadig usikkert, hvornår 2019/20-sæsonen skal afsluttes, og der er heller ikke nogen, der ved, hvornår den næste sæson kan blive skudt i gang.

Det må dog ligge ganske klart, at sommerens transfervindue får nogle nye datoer. Indtil videre er det dog ikke officielt bekræftet fra Premier Leagues side, at der kommer nye datoer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED