Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2020 16:20
Fiat eller Ferrari: Spurs har fundet "budget-forsvarer" til Mourinho

90 Min skriver, at Tottenham lige nu overvejer at signe Gian Marco Ferrari fra Sassuolo.


José Mourinho efterspørger endnu en midterforsvarer i vintertransfervinduet, og Daniel Levy og Tottenham-ledelsen er villige til at opfylde portugiserens sene juleønske. Der er bare en hage; klubben er ikke parate til at bruge mere end maksimalt £15 millioner på en ny midterforsvarer.

Derfor er Londonklubbens talentspejdere iføæge 90 Min godt i gang med at identifcere mulige transfermål i den prisklasse, og hidtil skulle Gian Marco Ferrari fra Sassuolo være deres bedste bud.

Den 28-årige italiener er fast mand for Sassuolo og er flere gange blevet udtaget til det italienske landshold - dog uden nogensinde at få debut. Han har kontrakt med sin Serie A-klub frem til 2023, men 90 Min erfarer, at et Tottenham-bud på £15 millioner vil være nok til at overbevise Sassuolo om et salg.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED