AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 12:25
Fernandes-sagaen: Manchester United byder på Sporting-stjernen denne uge

Vi har sagt det før, men nu siger vi det igen; Manchester United byder angiveligt på Bruno Fernandes denne uge.


Det er ikke til at finde hoved og hale i, om Manchester United har budt på Sporting Lissabon-stjernen Bruno Fernandes eller ej.

Til tider er det svært at vurdere, om DE Røde Djævle overhovedet har interesse i den målfarlige portugiser, eller om historierne er plantet i medierne af en transferivrig agent.

Vi kan blot konstatere, at dette skulle være ugen, hvor vi får en konkret udvikling i Bruno Fernandes-transfersagaen, som efterhånden har stået på i mere end en måned nu.

Duncan Castles, der skriver for både The Times og Daily Record - to medier med meget forskellig troværdighed - fortæller nemlig til The Transfer Window Podcast, at Fernandes' agent, Miguel Pinho, har overbragt en besked til Sporting om, at dette er ugen, hvor Manchester United afgiver første formelle bud på midtbanespilleren.

- Sporting er blevet informeret af Fernandes' agent, hans svoger Miguel Pinho, om, at et bud fra Manchester United bliver afgivet denne uge, udtaler Duncan Castles i podcasten, som altid er et lyt værd.

- Det er gode nyheder for Sporting, som håber på at tjene på Fernandes, men om det fører til den transfer, som mange Manchester United-tilhængere håber på, får vi at se.

De seneste dage har der været forlydender om, at Manchester United pønsede på at byde omkring £50 millioner, hvilket dog skulle være en kende lavere end det beløb, som Sporting håber på at kunne tjene.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED