AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:01:2020 12:52
Fernandes-sagaen: Få millioner adskiller en aftale og ny rival til United

Sporting Lissabon forventer, at der er en anden klub, der melder sig ind i kampen på Bruno Fernandes sidst i transfervinduet.


Spekulationerne om Bruno Fernandes' fremtid fortsætter.

Der har tidligere været meldinger om, at en handel var død, fordi Manchester United ikke ville betale den pris, som Sporting Lissabon kræver.

Men tidligere i dag meldte den portugisiske sportspresse, at Manchester United havde afgivet et nyt bud på midtbanespilleren.

Det samme berettter The Times i dag, og ifølge avisen lyder budet på £46,4 millioner, men Sporting Lissabon kræver £50,6 millioner, som skal være garanteret. Dermed er der £4,2 millioner - svarende til 37 millioner kroner - der adskiller de to klubber.

Men ifølge The Times forventer Sporting Lissabon også, at Manchester United får yderligere konkurrence, da de forventer et bedre tilbud fra en anden europæisk klub i den kommende uge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED