AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:06:2020 09:27
Fernandes om United-skifte: Jeg græd af glæde

Bruno Fernandes fortæller, hvilken følelse han havde, da det gik op for ham, at han skulle til Manchester United.


Det var en drengedrøm, der gik i opfyldelse.

Portugisiske Bruno Fernandes voksede op ved at se landsmanden Cristiano Ronaldo spille for Manchester United, og i januar var det så Fernandes’ tur til at skifte til den engelske storklub.

Og da det stod klart for midtbanespilleren, at han skulle til De Røde Djævle, satte det gang i følelserne.

- Da jeg modtog opkaldet, der lød: ”Bruno, du har muligheden for at rykke til Manchester” ringede jeg til min kone, min bror, min søster, min mor og så startede jeg bare med at græde, fortæller Fernandes i en Instagram-live med Mario Djurovski ifølge Goal.

- Men jeg græd af glæde. Jeg kæmpede hele mit liv for dette – for denne topklub. Chancen var der, og jeg skulle tage gribe den med begge hænder og følge min drøm.

- Min familie vidste siden begyndelsen, at jeg ville være fodboldspiller. De vidste, at min store drøm var at komme til Premier League og spille for Manchester.

Indtil videre har den finurlige midtbanespiller vist sig som en god signing for Manchester United, da han bidrog med tre mål og fire assists i sine første ni kampe for klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED