AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2020 18:44
Fernandes har sagt ja - men United og Sporting prutter stadig om prisen

Begge parter skulle dog stadig satse på, at man når til enighed inden måneden er omme.


Sporting Lissabon har givet Manchester United tilladelse til at forhandle kontrakt med Bruno Fernandes, og The Red Devils og den portugisiske midtbanespiller skulle være nået til enighed om vilkårene.

Det samme kan ikke siges om Manchester United og Sporting Lissabon, der stadig er et stykke vej fra at kunne give hinanden hånden og kalde transferen færdiggjort.  Det skriver The Times denne torsdag aften.

Forhandlingerne mellem de to klubber og superagenten Jorge Mendes, der agerer mellemmand, bliver genoptaget næste uge, men Bruno Fernandes kommer med sikkerhed til at spille mod Sporting Lissabons ærkerivaler fra Benfica fredag aften.

Der har været rygter om, at handlen ville finde sted, så snart kampen var ovre, da Sporting Lissabon for alt i verden ønskede at have sin kaptajn med til derbyet.

Det skulle dog snarere være et spørgsmål om, at Manchester United og Sporting ikke er blevet enige om prisen. Sporting forlanger angiveligt mellem £60-68 millioner, mens Manchester United håber på at kunne købe for omkring £50 millioner.

Begge parter ønsker dog at få handlen i hus i dette transfervindue, og det tyder stadig på, at det kun er et spørgsmål om tid, før den ene part bukker under, eller man finder et kompromis.

Skal man tro The Times og en række andre medier denne torsdag, så er Sporting nemlig godt i gang med at finde afløsere til Bruno Fernandes på transfermarkedet.

Det må siges at indikere, at de satser på at modtage penge fra handlen med Manchester United.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED