Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2020 09:16
Fernandes forklarer: Derfor lod jeg Rashford sparke straffespark

Bruno Fernandes forklarer, hvorfor Marcus Rashford tog sig af Manchester Uniteds straffespark mod Istanbul Basaksehir.


Normalt er det Bruno Fernandes, der sparker til bolden, når Manchester United får et straffespark. Og det var også forventet, at den træfsikre portugiser ville gøre det tirsdag aften, da De Røde Djævle fik et straffespark ved stillingen 2-0 mod Istanbul Basaksehir. Særligt fordi han allerede havde scoret to gange på det tidspunkt.

Men sådan skulle det ikke gå.

Bruno Fernandes afviste den gyldne mulighed for et hattrick, og i stedet overlod han bolden til Marcus Rashford, som endte med at gøre det til 3-0.

Efter kampen forklarede Bruno Fernandes, hvorfor han valgte at give sin holdkammerat lov til at sparke fra 11 meter.

- Selvfølgelig vil enhver spillers gerne have et hattrick, men efter Premier League-kampen (mod West Bromwich, red.) fortalte jeg Rashford, at han kunne tage det næste, fortæller Fernandes til BT Sport.

- Han er også en af topscorerne i Champions League, så det er vigtigt for ham at få selvtillid. Det betyder ikke noget, hvem der tager straffesparket så længe, at holdet scorer.

Manchester United vandt kampen 4-1. I sidste minut scorede Daniel James for englænderne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED