Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:03:2021 14:30
Fernandes driller Shaws individuelle hæder: Andre skal jo også vinde den

Den portugisiske playmaker er blevet vant til at samle individuel hæder på Old Trafford, men februar-prisen gik denne gang til Luke Shaw.


Luke Shaw har modtaget Manchester Uniteds bedste spiller for februar måned, hvor venstrebacken afslører, at Bruno Fernandes modvilligt har accepteret, at en anden spiller har modtaget prisen. 

Portugiseren er nærmest blevet vant til at være modtager af priserne i sin tid hos United, og var også med i snakken endnu engang sammen med blandt andre Daniel James og Scott McTominey. 

Det var dog Luke Shaw, der toppede supporternes stemmer for første gang siden marts 2019, men den engelske landsholdsback har været nødt til at retfærdiggøre for kollegaen. 

- Han (Bruno, red.) kom hen til mig, da jeg havde vundet den og var sådan "Hvordan har du vundet den?", hvorefter jeg sagde "Det er fansene, der vælger, og ingen i klubben. Det må du forstå", siger Shaw til Uniteds officielle hjemmeside. 

- Så sagde han "Ah, det er okay. Andre skal også vinde den engang imellem". Jeg er sikker på, at han er med i afstemningen om månedens spiller i Premier League, så han er ret sikker på, han kan vinde den. Jeg håber, jeg kan vinde den, når jeg nu tog denne pris foran ham, fortæller venstrebacken. 

Luke Shaw har haft en god sæson indtil videre, hvor han er med i snakken om at blive en del af Englands EM-trup.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED