AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2022 10:40
Fernandes afslører: Sådan reagerede Ronaldo på bænkplads

Bruno Fernandes har fortalt, hvordan Cristiano Ronaldo reagerede på at skulle sidde på bænken mod Schweiz.


For første gang i mere end 15 år ved en slutrundekamp startede Cristiano Ronaldo på bænken for Portugal mod Schweiz i tirsdagens 1/8-finale, og det var naturligvis en historie, der fyldte alverden i forbindelse med opgøret.

Selvom Portugal storspillede, vandt 6-1 og Ronaldos afløser lavede hattrick, blev Bruno Fernandes spurgt ind til Cristiano Ronaldos reaktion, da han fik at vide, at han skulle sidde på bænken.

Reaktionen fra Ronaldo var ikke noget unaturligt over.

- Han opførte sig som alle andre, sagde Fernandes ifølge TV 2.

- Tror du, at nogen kan lide at sidde på bænken? José Sá har ikke spillet én kamp – ikke et minut. Han ved, at han er tredjemålmand. Han er nok ikke glad for at sidde på bænken. Tror du, at Cristiano er glad?

Ronaldo endte med at blive skiftet ind i anden halvleg, hvor Goncalo Ramos allerede havde nettet tre gange, og det er nok svært at forestille sig, at den portugisiske landstræner giver Ronaldo en startplads i kvartfinalen mod Marokko på lørdag.

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE