AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:10:2019 10:30
Ferguson i 2016: Liverpool må ikke komme over os

Det er som, at Sir Alex Ferguson kunne kigge i spåkuglen, da han i 2016 sagde, at han bekymret for, at Liverpool ville komme over Manchester United.


Liverpool har startet deres Premier League-sæson aldeles fremragende, og det er ifølge Sir Alex Ferguson takket være Jürgen Klopp.

I den forbindelse spøger et gammelt citat fra Ferguson i United, da han dengang sagde, at han var meget bekymret for, at Liverpool med Jürgen Klopp i spidsen ville slutte over United.

Dengang sagde Ferguson:

- Man kan konkludere, at man må tælle dem med i år. Man kan se Klopps dedikation på sidelinjen, og jeg er sikker på, at det er det samme på træningsbanen. Han har en stærk personlighed. Det er udslagsgivende i en stor klub, sagde Ferguson i 2016.

- Jeg er bekymret for ham, fordi den ene ting, United ikke vil have, er, at Liverpool slutter over os.

Derfor er Fergusons værste bekymring blevet til virkelighed, og meget tyder på, at det også bliver tilfældet i denne sæson.

De to klubber mødes i en storkamp på søndag på Old Trafford.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED