Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2021 15:38
Ferguson får ingen rolle i udpegelsen af ny United-manager

Sir Alex Ferguson kommer ikke til at spille nogen rolle i Manchester United søgning efter en ny manager.


Rygterne har gået på, at Sir Alex Ferguson gerne ser, at rutinerede Steve Bruce overtager tøjlerne på midlertidig basis i Manchester United, inden Mauricio Pochettino så kan overtage til sommer.

Men den skotske legende har reelt ingen indflydelse på valget, som Manchester United skal træffe.

Det erfarer troværdige ESPN.

Mediet hævder, at Ferguson ingen formel rolle kommer til at have i søgningen efter en ny manager, og i stedet vil det være op til fodbolddirektør John Murtough og teknisk direktør Darren Fletcher at finde afløseren for Ole Gunnar Solskjær.

Når Murtough og Fletcher har udpeget kandidaten, vil de bringe navnet videre til Ed Woodward og klubbens administrerende direktør Richard Arnold, inden det i sidste ende bliver Joel Glazer, der skal sige ja.

Gennem de seneste år har Ferguson fået mindre og mindre at skulle have sagt i Manchester United, selvom han så sent som i sommer spillede en rolle i at få Cristiano Ronaldo til klubben.

Og i denne beslutningsproces lader Ferguson til at stå helt uden for indflydelse. Men eftersom Manchester United synes at gå efter Pochettino, vil managerlegenden næppe være utilfreds.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE