Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:02:2021 08:44
Ferdinand: United ignorerede mit røverkøb af en transferanbefaling

På sin YouTube-kanal fortæller Rio Ferdinand, at han opfordrede sin gamle klub til at signe Ben Godfrey forrige sommer.


Manchester United havde chancen for at signe Ben Godfrey, da den unge engelske midterforsvarer endnu spillede i The Championship for Norwich og kun kostede mellem £12-15 millioner.

Rio Ferdinand havde nemlig anbefalet klubben at signe Godfrey forrige sommer, men The Red Devils valgte at ignorere rådet, hvilket de måske fortryder i dag.

- Jeg snakkede med en række forskellige folk fra en række forskellige klubber om Godfrey, men United var en af dem. De kunne have hentet Ben for £12-15 millioner, da han havde spillet en halv eller hel sæson for Norwich, fortæller Ferdinand til FIVE.

- Men sådan er livet. Der er forskellige dommere. 99 personer kan bedømme en spiller uden at bryde sig om ham, og så er der en, der elsker ham. Jeg kender bare mange af disse unge spillere godt, for jeg har set dem vokse og ved, hvad de har i værktøjskassen.

Godfrey var et af lyspunkterne for Norwich i sidste sæson, og efter at have været rygtet til flere storklubber, endte han med at fuldføre et skifte til Everton for £26 millioner sidste sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED