AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:08:2022 20:29
Ferdinand storroser to Tottenham-stjerner: "Fantastiske signings"

De har gjort en god figur siden skiftet tidligere på året.


Fantastiske signings.
 
Så klar er meldingen fra Rio Ferdinand, når snakken går på Rodrigo Bentancur og Dejan Kulusevski, som blev hentet til Tottenham i vinteren 2022.
Den tidligere United-stjerne er imponeret over den betydning, som Kulusevski og Bentancur har haft for Tottenham siden skiftet tidligere i år.
 
Den svenske landsholdsspiller, 22-årige Kulusevski, skiftede til Spurs på en lejeaftale fra Juventus i januar 2022, mens 25-årige Bentancur skiftede også kom til fra Juventus på samme tid, dog på en permanent kontrakt.
 
- Kulusevski, han og Bentancur, er to fantastiske signings. Man kunne se i sidste sæson, at de kom ind, og de ramte den lige i røven fra dag ét, lyder det fra Rio Ferdinand på sin YouTube-kanal.
 
Tottenham vandt sin første kamp i denne Premier League-sæson med 4-1 mod Southampton. På søndag venter lokalrivalerne fra Chelsea på udebane.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE