Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:06:2022 10:53
Ferdinand revser: Derfor var Varanes debutsæson ikke en succes

Manchester United-legenden udtaler sig i en podcast.


Forventningerne var høje, da Raphaël Varane skiftede til Manchester United fra Real Madrid i sidste sæson. 

Dog opnåede den franske midterstopper kun 22 Premier League-kampe, mens han var en del af bagkæde, som lukkede 57 mål ind - det meste af et Manchester United-hold nogensinde i Premier League-æraen.

Dermed har den 29-årige landsholdsspiller modtaget en masse kritik, men den tidligere Manchester United-midterstopper Rio Ferdinand insisterer på, at det var det kaotiske miljø på Old Trafford, som var årsagen til den glansløse start:

- Han kom fra et hold (Real Madrid, red.), hvor hæderne fortæller, at det var et fungerende hold på et topniveau, hvor alle spillere spillede konsistent på det niveau. Så kommer du ind på et hold, hvor situationen er omvendt, hvor holdet har nul funktionalitet, intet tillid, ingen vejledning og ingen struktur for, hvor de skal hen. Han gik ind i et alien-scenarie, som han sikkert ikke har set siden ungdomsfodbold. At gå fra et verdensklasse drift af kultur og standarder på daglig basis til det, der er i Manchester United, er et stort, stort skift, siger Manchester United-legenden i sin podcast Vibe with Five på Youtube. 

Den 29-årige stopper skiftede Madrid ud med Manchester, der rundede om i en handel på £34 millioner - svarende til 294 millioner kroner. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE