AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:04:2020 13:10
Ferdinand med transferanbefaling: Her er den ideelle Pogba-erstatning

Rio Ferdinand håber ikke, at Paul Pogba forlader klubben, men skulle franskmanden pakke sine ting og skifte klub, er der en åbenlys afløser.


Der er historier om, at han bliver, og der er historier om, at han smutter. Vælger Paul Pogba den sidste løsning, er Saul Niguez fra Atletico Madrid den rette afløser.

Det mener Rio Ferdinand.

- Jeg ønsker ikke, at Pogba forlader klubben, men hvis han smutter, ville jeg tage Saul Niguez. Han er ikke en én til én-erstatning, men han er stadig en topspiller, siger Ferdinand i en Instagram Live.

- Sikke en spiller, Saul er. Jeg har snakket løs om ham i et par år nu, men jeg synes, han er så fattet, rolig, har en god venstrefod, kontrollerer midtbanen, kan score mål, og så er han taktisk vågen,

The Red Devils er også blevet sat i foribindelse med den 25-årige spanske midtbanespiller gennem de seneste måneder. Der har været rygter om, at han var til salg for omkring £80 millioner, selvom Niguez' frikøbsklausul skulle være på hele £135 millioner.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED