AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:03:2019 10:43
Ferdinand: Liverpool spiller med nerver fordi de har ikke vundet trofæer i årevis

Den tidligere Manchester United-spiller føler, at Liverpool spiller med håndbremsen trukket.


Liverpool spiller ikke med samme frihed som tidligere på sæsonen, og det skyldes, at nervøsiteten har sneget sig ind i spillertruppen, vurderer Rio Ferdinand.

- Liverpool har været gode denne sæson, men de blive nødt til at gribe chancen og udnytte muligheden for at vinde noget, siger Ferdinand til TalkSport.

- Dét, jeg har hos Liverpool, er, at nervøsiteten har sneget sig ind i deres spil. De spiller med håndbremsen trukket til tider.

- De spiller lidt bekymret, og det er forståeligt, for de hari kke vundet noget i årevis.

Ferdinand har ellers været imponeret over The Reds' spil denne sæson og spår også, at Liverpool trækker det længste strå mod Bayern München i aftenens Champions League-kamp.

I titelkampen ville Liverpool bare stå stærkere, hvis de kunne spille uden at have tankerne på titlen.

- Det mest spændende ved Jürgen Klopps mandskab er den frihed, de har spillet med, men i øjeblikket er det meget stop-start efter min mening, siger Ferdinand. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED