Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2021 14:50
Ferdinand: Kun to hold kan stoppe City i Champions League lige nu

Manchester City begynder mere og mere at ligne den oplagte kandidat til at vinde dette års Champions League.


Med onsdagens yderst komfortable sejr over Mönchengladbach har Manchester City allerede en fod i kvartfinalerne af dette års Champions League, og Pep Guardiolas mandskab ser med 19 sejre i træk i alle turneringer noget nær ustoppelige ud.

Det er de ikke helt, men tæt på, hvis man spørger Rio Ferdinand. Han kan i øjeblikket pege på to hold, som måske kan komme imellem The Cityzens og deres længe ventede triumf i Champions League.

- Bayern München har erfaringen og kvaliteten, men det tror jeg også, at Paris Saint-Germain har. Jeg tror, kampe mellem de tre hold vil udvikle sig til et skydetelt, fortæller Ferdinand til BT Sport.

- De har deres kantspillere og deres angribere, så det stiller City i et dilemma, hvis de møder et af de to hold. Skal de holde flere af deres spillere tilbage, når de angriber, eller skal alle mand med frem, selvom man risikerer at blive straffet. Det er et terningkast mod spillere som Mbappé eller Neymar.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED