AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:03:2020 10:17
Ferdinand: Kane er færdig i Tottenham - og vil passe perfekt i United

Rio Ferdinand er overbevist om, at Harry Kane ønsker et skifte væk fra Tottenham.


Harry Kane fik spalteplads i de engelske medier efter sine udtalelser i et interview på Instagram.

Her udtalte Tottenham-angriberen, at han ikke ville udelukke et Tottenham-exit.

- Jeg elsker Spurs, og det vil jeg altid gøre, men hvis jeg føler, at vi ikke kan konkurrere, vil jeg ikke være der bare for at være der, lød det fra Kane.

Rio Ferdinand er overbevist om, at Harry Kane ønsker et skifte, og han ser ham som den perfekte spiller til Manchester United, selvom han vil være en dyr en af slagsen.

- Harry har altid været tilbageholden, men han har smidt et par bomber. Han har ventet på, at Tottenham-drømmen blev til noget, men det er ikke sket. Han er frustreret. Tror I, at han vil være tilfreds med at score mål og slå rekorder, men ikke vinde nogle trofæer? Nej, han vil være træt af det, siger Ferdinand ifølge London Evening Standard.

- Jeg tror, at disse udtalelser betyder, at han er væk. Han vil vinde trofæer, og det vil lokke klubber til. Manchester United vil gå efter ham, fordi han er den type spiller, der er perfekt for dem. Jeg er sikker på, at Juventus også vil være interesseret - og måske også Real Madrid?

- Han vil gå for et kæmpe beløb. Mindst £130 millioner i dagens transfermarked, lyder det fra Rio Ferdinand.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED