AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:03:2020 15:56
Ferdinand kårer: Her er de fem største vidunderdrenge i Premier League

Manchester United-legenden har sat navne på de fem spillere, som han anser som de største wonderkids i Premier League.


Premier League har mange lovende unge spillere under 21, men Rio Ferdinand har peget på de fem, som han forventer de største ting af i fremtiden.

De er:

Trent Alexander Arnold:

- Den første på min liste skal være Trent Alexander-Arnold, for han er den bedste højreback i verden lige nu. Han spiller med en fatning som en meget ældre spiller, og allerede nu kan man se, at han kan håndtere pressede situationer, siger Ferdinand til Daily Mirror.

Gabriel Martinelli:

- Den næste er Gabriel Martinelli. Jeg har set ham imod Bournemouth og imod Chelsea, og han er en rigtig spiller, som bliver én af de store spillere i fodbolden i de kommende år, siger Ferdinand.

- At være 18 og allerede gøre de ting, han gør. Hans mål alene mod Chelsea viste, at han er fattet i pressede situationer, men hans opmærksomhed og intelligens på banen allerede nu er skør.

Phil Foden:

- Foden minder mig om en kunstner, sådan som han glider rundt på banen. Hans tid skal nok komme, og det virker til, at Pep Guardiola er dedikeret til at give ham chancer, siger Ferdinand.

-  Han spiller altid med hovedet oppe, analyserer ting, vægter pasningen perfekt, vugger modstanderne ud af balance.  Det er poesi i bevægelse til tider.

Reece James:

-  Han kan vokse så meget i sit spil, for han er alsidig. Han har spillet midterforsvarer for Wigan, kan spille på højrebacken og fungerer også på midtbanen, siger Ferdinand.

- Han har et godt temperament, og han ligner en bokser. Han er stærk, solid, hurtig og aggressiv, og jeg er sikker på, at han nok skal blive fast inventar på Chelsea-holdet.

Mason Greenwood:

- Jeg har set ham, siden han var ung, hvor folk sagde, han ville blive til noget specielt.  I dag ser han sig om og tænker "Old Trafford, her er jeg dømt til at være,"  siger Ferdinand.

- Han har en rolig selvtillid ovr sig. Jeg ønsker bare at se ham spille mere, og når han bliver større, ligesom alle disse unge spillere gør, kommer han og de andre virkeligt til at gøre skade på modstanderholdene.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED