Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:10:2020 15:40
Ferdinand hylder Tuanzebe: Han bør belønnes for den præstation

Rio Ferdinand hylder Axel Tuanzebes præstation i Manchester Uniteds 2-1-sejr over Paris Saint-Germain tirsdag aften.


Et sent mål af Marcus Rashford sikrede igen en Manchester United-sejr på Parc Des Princes, da De Røde Djævle skød deres Champions League-kampagne igang med en 2-1-sejr over Kylian Mbappe, Neymar og co. 

Netop de to PSG-profiler blev holdt nogenlunde i kort snor i tirsdagens affære, til dels på grund af Axel Tuanzebe, der var tilbage i Manchester United-trøjen for første gang i 10 måneder. 

Den engelske midterforsvarer gjorde det glimrende i Harry Maguires fravær, og viste sin hurtighed og fysiske kunnen op til flere gange, specielt i duellerne mod Kylian Mbappe. 

Til trods for, at Harry Maguire muligvis bliver klar til weekendens møde med Chelsea i Premier League, så mener Rio Ferdinand, at Tuanzebe bør belønnes oven på præstationen tirsdag aften. 

- Det er det område, United har kæmpet med i de sidste seks til 12 måneder, når de skal jagte spillere, der tager løb ned i de kanaler, fortæller Ferdinand til BT Sport. 

- De kan ikke følge med dem og det gør bagkæden pivåbent. Men her var Axel glimrende til at lugte faren. Midt i alle skaderne bør man belønne en sådan præstation, slutter Ferdinand. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED