Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2021 15:52
Ferdinand har opskriften: United skal gøre det af med "sårbare" Liverpool

Ifølge Manchester United-legenden Rio Ferdinand handler dagens storkamp mellem Liverpool-Manchester United mest af alt om ikke at komplicere tingene for meget


Manchester United tabte senest på udebane i Premier League for næsten et år siden, og det må give selvtillid frem mod søndagens brag mod Liverpool på Anfield. Det nederlag kom dog netop mod ærkerivalerne, men ifølge The Red Devils-legenden Rio Ferdinand er der alt mulig grund til optimisme netop nu grundet de to holds formkurver.

Den tidligere midtstopper påpeger således, at sejr i det traditionsrige opgør mest af alt afhænger af indstilling og tro på tingene.

- De her kampe handler meget af tiden om ikke at overkomplicere tingene. Kontroller dine følelser, vær klar både mentalt og fysisk, spil hurtigt og aggressivt og straf fejltagelser. Så klarer resten sig selv!

- Liverpool er sårbare. United skal lugte blod og gøre det af med dem. Det er de her øjeblikke man drømmer om som United-spiller. Lad os håbe, at United-spillerne kan gøre det!, skriver Ferdinand ifølge Goal på Instagram.

Om det lykkedes Ole Gunnar Solskjær & Co. at besejre Liverpool på Anfield som det første Premier League-hold siden 2017 vil vise sig kl. 17.30, når kampen fløjtes i gang.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED