AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:08:2020 13:13
Ferdinand håner Guardiola: Han har ikke opnået noget særligt i City endnu

Rio Ferdinand mener ikke, Pep Guardiola har opfyldt missionen, som Manchester City-ledelsen hyrede ham for.


Pep Guardiola vinder guld, overalt hvor han overtager trænersædet, men Rio Ferdinand mener ikke, at Manchester City-ledelsen har fået fuld valuta for pengene endnu.

Champions League-trofæet mangler endnu, og selvom den spanske succestræner har vundet adskillige nationale trofæer og mesterskaber, så er det ikke nogen stor bedrift, hvis man spørger den tidligere Manchester United-spiller.

- De vandt også Premier League, inden han ankom. Hidtil har han ikke opnået noget for Manchester City, som andre ikke også har, fortæller Ferdinand ifølge Daily Star.

Ifølge Ferdinand er der ingen tvivl om, at The Cityzens hentede Guardiola for at sikre sig en triumf i Champions League. Den kan nå at indtræffe denne sommer, hvor Lyon lørdag venter i kvartfinalen.

Men mislykkes det i år, er Guardiola måske ved at løbe tør for chancer for at vinde trofæet for Manchester City. Spanieren har nemlig kun kontrakt med klubben frem til 2021, og der er endnu stor tvivl om, hvorvidt han forlænger eller ej.

- Jeg siger ikke, at Guardiola ikke vil have været succesfuld, hvis ikke han vinder Champions League med Manchester City, men han vil ikke have haft held med at gøre det, som han blev bragt ind for, siger Ferdinand.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED