Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2020 14:32
Ferdinand forsvarer Aubameyang: To andre Arsenal-spillere bliver nødt til at træde i karakter

Rio Ferdinand mener, det er på rette tid, at andre offensive kræfter i Arsenal tager ansvar.


Pierre-Emerick Aubameyang befinder sig i en længerevarende måltørke, men man kan ikke nøjes med at bebrejde angriberen, for det er på tide, at Alexandre Lacazette og Nicolas Pépé træder ud af anførerens skygge og tager deres del af læsset.

Det mener Rio Ferdinand, som ikke kan se, hvorfor Aubameyang skal stå med hele ansvaret.

- De søger febrilsk efter mål, men der er ingen mål i det hold lige nu. Når Aubameyang ikke hamrer dem ind, er der åbenbart ingen andre, der træder i karakter, og det er deres problem, fortæller Ferdinand ifølge Daily Mirror.

- Vi bliver nødt til at se Lacazette byde sig til med nogle scoringer. Det samme gælder Pépé; når han får chancen for at få spilletid, bliver han nødt til at kvittere med et brag. Vi har bare ikke set nogen form fra skarphed fra dette Arsenal-mandskab.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED