Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2021 14:44
Ferdinand: Disse seks hold kan vinde Premier League nu

Manchester United-legenden mener, der er seks forskellige hold, som potentielt kan stå med titlen til maj.


Vi er nu halvvejs igennem Premier League-sæsonen, og modsat sidste sæson, hvor Liverpool fræsede fra alle andre, er der fortsat masser spænding om mesterskabet.

Spørger man Rio Ferdinand, vil han vurdere, at der er hele seks potentielle mesterskabskandidater lige nu.

- Vi har Manchester United, Manchester City, Tottenham og Liverpool og Leicester, der kan vinde titlen. Jeg tror faktisk, at alle hold til og med Everton på sjettepladsen kan ende med at tage titlen, fortæller Ferdinand til Manchester Evening News.

Ferdinand har altså mere tiltro til et hold som Everton, end han har til Chelsea. Det skyldes hovedsagligt manden, der står i spidsen for The Toffees, Carlo Ancelotti.

- Ancelotti ved, hvad det kræver at vinde et mesterskab. Han har et godt hold, og selvom han sikkert gerne ville have endnu mere dybde i truppen, tror jeg, man bliver nødt til at regne dem med, siger Ferdinand.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED