AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2020 15:34
Femårig kontrakt indgået: Nu byder United 570 mio. på Fernandes

Bruno Fernandes og Manchester United skulle være blevet enige om en femårig kontrakt.


Adskillige pålidelige, engelske medier -  heriblandt BBC og The Athletic - bekræftede allerede fredag, at Manchester United er interesseret i Bruno Fernandes og har forhandlet med Sporting Lissabon om den 25-årige midtbanespiller.

Men hvad er status i dag?

Den italienske journalist Nicolo Schira fra Gazzetta dello Sport skriver, at Manchester United og Bruno Fernandes er blevet enige om en kontrakt frem til 2025 værd €6 millioner årligt. Han pointerer samtidigt, at handlen ventes færdiggjort inden for de kommende dage.

Manchester United forsøgte angiveligt at tilbyde Sporting Lissabon en pengepose samt en eller flere spillere såsom Marcos Rojo, Joel Pereira og Angel Gomes i en eventuel handel.

Men Sporting Lissabon er angiveligt hårdt presset rent økonomisk og foretrækker en handel, der kun involverer penge.  Denne søndag skriver Daily Mirror så i en eksklusiv historie, at Manchester United nu skulle have budt £65 millioner - eller 570 millioner kroner -  på portugiseren.

Buddet skulle være sådan skruet sammen, at The Red Devils betaler £50 millioner for Fernandes med £15 millioner i forskellige præstationsbonusser.

Daily Mirror er et nogenlunde medie, når de kommer med egne historier, men der har ikke været nogle opdateringer på, hvor fremskredne forhandlingerne mellem Sporting Lissabon og Manchester United er fra de virkeligt troværdige medier siden fredag.

Den portugisiske presse får det dog også til at lyde som om, det kun er et spørgsmål om tid, før Fernandes skifter til Old Trafford.

Record skriver, at Manchester United er "tæt" på at signe Sporting-kaptajnen for €60 millioner plus €10 millioner i potentielle bonusser.

A Bola beretter, at Manchester United er "et lille skridt" fra at færdiggøre handlen, mens Correio da Manha går så langt som at sige, at Fernandes ankommer til Manchester i begyndelsen af næste uge.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED