AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:11:2019 21:17
Fem ting vi lærte af Premier Leagues 12. runde

Mediet FourFourTwo har udpeget fem ting, som vi har lært på baggrund af den 12. runde i Premier League.


En livlig 12. runde i Premier League er nu færdigspillet, og der blev blandt andet rykket rundt på positionerne i toppen af tabellen.

Mediet FourFourTwo har kigget nærmere på, hvad vi har lært af Premier Leagues 12. runde. 

1. Var dette Liverpools definerende moment?

Liverpool tog et massivt skridt mod Premier League-titlen. Det er kun november, og der er kun spillet 12 runder, men de rykkede ni point foran Manchester City, efter de skilte de forsvarende mestre ad på Anfield. Liverpool tabte et stort forspring til City i sidste sæson, men det virker ikke til, at de vil tillade det igen. De har kun tabt to point i denne sæson, mens deres sidste nederlag i Premier League var mod Manchester City i januar. 

2. VAR vil fortsat skabe massiv debat

VAR kom igen i fokus i sæsonens hidtil største kamp. Michael Oliver dømte ikke straffespark til Manchester City, da bolden ramte Trent Alexander-Arnolds arm få sekunder før, at Fabinho bragte Liverpool i front. Bolden havde forinden også ramt Bernardo Silvas arm, men Oliver valgte ikke at se situationen igennem til stor frustration for Pep Guardiola. 

3. Leicester viser for alvor tænder i topstriden

Brendan Rodgers forsøgte at tale titelsnakken ned, efter hans mandskab udspillede Arsenal, hvor Jamie Vardy scorede sit 11. sæsonmål. Sejren sender The Foxes op på andenpladsen i Premier League. Rodgers insisterede på at fokusere på egne præstationer, og kan de holde niveauet, vil Liverpool med garanti kigge sig forsigtigt over skulderen. Leicester tilsatte ydermere endnu mere benzin til bålet under den pressede Unai Emery.

4. Ingen griner af Sheffield United længere

Oprykkerne fra Sheffield United beviste, at de er kommet til Premier League for at blive. Chris Wilder sagde efter kampen, at hans mandskab er blevet hånet siden starten af sæsonen, men de har altså spillet uafgjort mod både Chelsea og Tottenham, og de har tilmed slået Arsenal og Everton. De ligger nummer fem i tabellen med Arsenal og Manchester United bag dem, og nu griner ingen længere af Wilder og co. 

5. Optimismen blomstrer på Old Trafford

Uniteds komfortable 3-1-sejr over Brighton bidrog til de optimistiske skyer, som i øjeblikket flyver hen over Old Trafford. De Røde Djævle kunne sagtens have vundet kampen større, men gode præstationer fra Fred, Rashford og kampens spiller Brandon Williams luner med garanti i United-fansenes hjerter. Ole Gunnar Solskjærs mandskab har vundet fem ud af de seneste seks kampe, og de er rykket op på syvendepladsen. Det eneste negative fra kampen var en skade til Scott McTominay. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED