AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:10:2019 14:22
Fem PL-talenter der bør blive wonderkids i Football Manager 2020

Vi har udpeget fem Premier League-spillere, som med stor sandsynlighed bliver udpeget som wonderkids i Football Manager 2020.


Den 19. november er en stor dag for mange fodboldfans. Det er udgivelsesdatoen for Football Manager 2020.

Computerspillet er uhyre populært blandt både teenagere og lidt ældre folk, som ynder at stå i spidsen for enten den lokale klub, yndlingsholdet eller en af verdens bedste klubber.

Her på PLBOLD.dk ser vi frem mod udgivelsen af det nye spil ved at tage et kig på fem Premier League-spillere, som bør få betegnelsen wonderkid. Det vil sige, at det er nogle af de talenter, der har potentiale til at blive blandt de bedste i spillet.

Her følger fem bud på, hvilke spillere det kan dreje sig om:

Phil Foden

Wonderkid-prædikatet har allerede siddet på Phil Foden i nogle år, men han har sjældent udviklet sig til at blive en verdensklassespiller. Det har ofte skyldtes for lidt spilletid i Manchester City, og det kan potentielt også blive en udfordring i det nye spil. Men så må du jo bare forsøge at lokke ham væk derfra hurtigst muligt. For wonderkid det bliver han formentlig igen.

Matteo Guendouzi

Allerede i 19-udgaven var franskmanden et ganske stort talent, og efter at have fået en del spilletid for Arsenal bør han kun have fået en opgradering. Vi har en forventning om, at Matteo Guendouzi bliver et wonderkid, og at han kan udvikle sig til at blive en af spillets bedste centrale midtbanespillere med den rette træning og spilletid.

Mason Mount

Fast mand i Chelsea og engelsk landsholdsspiller. Det er gået hurtigt for den 20-årige midtbanespiller de seneste par måneder, men allerede med sine præstationer for Derby i sidste sæson burde han have sat sig selv i en position til at blive wonderkid. Med sin alder har han stadig muligheden for det, og vi tror Football Manager belønner ham.

Callum Hudson-Odoi

De seneste måneder har den unge kantspiller været ude med en slem skade, men nu er han tilbage, og straks er han røget ind på Chelseas hold. Det siger en hel del om hans store kvaliteter, der kom til udtryk i sidste sæson, hvor han fik sit gennembrud for the Blues. Indtil videre har han ikke været noget kæmpetalent i Football Manager, men det bør han helt sikkert være i 2020-udgaven.

Harvey Elliott

Han er blot 16 år gammel, men den unge midtbanespiller fik allerede sin Premier League-debut i sidste sæson, og efter skiftet til Liverpool fra Fulham har han også vist sit store talent frem i flere kampe. Der er næppe nogen tvivl om, at han besidder et enormt potentiale, og det vil formentlig blive belønnet af folkene bag Football Manager.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED