AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:11:2019 08:31
Fem mand nede: Hvor hårdt skadede er Liverpool-spillerne?

Virgil Van Dijk var søndag den sidste af en lang række Liverpool-spillere, som har pådraget sig skader.


Premier League vender tilbage på ny denne weekend, men det kan godt være, der går lidt længere, før vi får en række Liverpool-profiler at se på banen.

Hele fem Liverpool-spillere måtte nemlig trække sig under landsholdspausen med skader, og det er ikke nogen lovende optakt til et ultra-tætpakket juleprogram.

På kort sigt byder weekenden på kamp mod Crystal Palace, inden man næste uge møder Napoli i Champions League.

Kommer nøglespillerne til at blive klar inden da?

Mohamed Salah

Salah blev først skadet inden forrige landsholdspause mod Leicester, men så ud til igen at lide af sin ankelskade under sejren over Manchester City.

Han måtte derfor trække sig fra Egyptens kampe, så han kunne rehabilitere i stedet, men det er endnu uvist, hvor hårdt ramt han reelt er.

I øjeblikket er han i hvert fald tvivlsom til kampen mod Palace.

Virgil Van Dijk

Hollænderen spillede alle 90 minutter forleden i et kedeligt 0-0 opgør med Nordirland.

Efterfølgende trak han sig fra truppen, men han skulle angiveligt ikke være skadet, da det hollandske fodboldforbund har forklaret, at det var på grund af personlige årsager.

Fysisk skulle der altså ikke være noget, som holder ham ude af weekendens kamp, men mentalt er han måske ikke parat.

Joe Gomez

Gomez har været uheldig under denne landsholdspause. Først blev han overfaldet af Sterling, så blev han buhet af sine egne fans som resultat deraf, og til sidst pådrog han sig en knæskade til træning.

Det skulle dog ikke være noget, der holder ham ude denne weekend, har Gareth Southgate udtalt.

Jordan Henderson

Stakkels Henderson er nede med influenza og kunne derfor ikke spille i nogle af de to engelske kvalifikationskampe. Nu er det blot en virus, så han burde relativt hurtigt blive spilleklar igen.

Andy Robertson

Skotten har åbenbart døjet med en ankelskade gennem flere uger og har reelt set kun været i stand til at spille kampe, men ikke træne med for Liverpool.

Robertson har selv antydet, at skaden bliver ved med at drille, medmindre han giver den ro, så det kunne godt tyde på, at han er ude af kampen mod Crystal Palace i den kommende weekend.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED