Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2019 14:53
Fem januartransfers der vil give rigtig god mening

Her følger fem bud på nogle oplagte handler, der bare venter på at blive en realitet i det kommende transfervindue.


Nogle klubber har mere brug for at handle i januar end andre, og den helt oplagte transfer kan vente forude.

Blandt andet mener vi at have udpeget et par spillere, som bør være særdeles interessante for Manchester United og Manchester City.

Egentlig ville vi også gerne have udpeget en spiller til Tottenham, men efter Mauricio Pochettinos udtalelser i dag om, at han ikke regner med at handle i januar, har vi undladt det.

Mario Mandzukic fra Juventus til Manchester United

Manchester United mangler en angriber, og Mario Mandzukic mangler spilletid. Lyder det ikke bare som et oplagt match? Det synes vi.

Der er næppe nogen tvivl om, at kroaten ikke er en langsigtet løsning for De Røde Djævle, men Ole Gunnar Solskjær har akut brug for en spiller med mål i støvlerne, og det har Mario Mandzukic altså.

Samtidig har der gennem slutningen af sommerens transfervindue været en del rygter om, at Manchester United ville hente den tidligere Bayern München-spiller, og rygterne er sågar fortsat efterfølgende.

Artiklen fortsætter under billedet:

Federico Fernandez fra Newcastle til Monaco

Der var en engang, hvor argentineren startede inde i en VM-finale. Nu er han henvist til bænkevarmer i en bundklub i Premier League, og det kan han ikke være tilfreds med.

Et skifte i januar bør være en mulighed for midterforsvareren, og hans kvaliteter kan sandsynligvis være efterspurgt hos Monaco. Den fallerede franske topklub har udfordringer i det centrale forsvar, og det vil bestemt ikke være første gang, at klubben henter en afdanket spiller i et forsøg på at redde stumperne.

Artiklen fortsætter under billedet:

Christian Eriksen fra Tottenham til Real Madrid

Hvorfor lade ham gå gratis, når man seks måneder forinden kan få en del millioner i klubkassen? Sådan kan man godt formode, at Daniel Levy tænker om Christian Eriksen.

Danskeren ser ikke ud til at forlænge sin kontrakt med Premier League-klubben, og lige nu er den varmeste bejler midtbanespilleren Real Madrid. Forleden skrev to spanske aviser uafhængigt af hinanden, at kongeklubben vil forsøge at gennemføre en handel i januar.

Vi ved, at Christian Eriksen gerne vil videre fra Tottenham og muligheden for at spille for Real Madrid må være yderst tiltalende.

Artiklen fortsætter under billedet:

Olivier Giroud fra Chelsea til Everton

Hierarkiet i Chelseas angreb er ved at være blive klart. Tammy Abraham er førstevalg, og Frank Lampard ser ud til at foretrække Michy Batshuayi som andetvalg, mens Olivier Giroud må se til fra sidelinjen. Det er ikke en holdbar situation for franskmanden, som så gerne vil med til EM næste sommer.

Dertil kræver det formentlig lidt mere spilletid, og det vil han kunne få hos Everton. Selvom the Toffees smed en del millioner efter Moise Kean i sommer, er der store problemer med at score mål. Dem er Olivier Giroud nærmest garant for.

En lejeaftale kan vi sagtens se komme på tale, da det ikke er sikkert, at Everton tør smide en længere kontrakt afsted efter den aldrende angriber.

Artiklen fortsætter under billedet:

Javi Martinez fra Bayern München til Manchester City

Den store spanier er ikke en af Niko Kovac’ favoritter, og han er ofte henvist til bænken trods sin fleksibilitet. Den kan dog komme ham til gavn alligevel.

For Pep Guardiola har tidligere gjort brug af Javi Martinez i den tyske storklub, og da midterforsvaret er en anelse udfordret på bredden hos den engelske mesterklub, kan det være en god handel for Manchester City at hente Javi Martinez.

Han vil formentlig huske tilbage på sin fælles fortid med Pep Guardiola med et smil på læben, og luftforandringer vil næppe skade på dette tidspunkt af karrieren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED