AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:07:2018 22:56
Fekir har indgået aftale med Lyon-præsident - øjner drømmeskifte til Anfield

Nabil Fekir håber stadig på at kunne skifte til Liverpool i dette transfervindue.


Nabil Fekir har været hovedpersonen i en af de større transfersagaer denne sommer.

I sidste måned var han millimeter fra et skifte til Merseyside-klubben, hvor Liverpool og Lyon efter sigende var enige om en pris, og han havde bestået sit lægetjek. Liverpool valgte dog at trække sig, da man var usikker på Fékirs højre knæ, som han tidligere har beskadiget. 

Det forlyder dog, at Liverpool vil forsøge at bringe Nabil Fekir til Anfield, når sommerens VM er færdigspillet.

Ifølge Daily Mirror håber Nabil Fekir stadig på at få sit drømmeskifte til Liverpool, og han har efter sigende indgået en aftale med Lyon-præsident Jean Michel Aulas om, at den franske klub som minimum skal genforhandle med Liverpool. 

Jean Michel Aulas har mødtes med Nabil Fekir to gange under VM, hvor man har snakkede om det fejlede Liverpool-skifte. 

De to klubber var efter sigende enige om en pris på £53 millioner, men den engelske avis hævder, at Liverpool kun vil gå til forhandlingsbordet med Lyon, hvis de er villige til at lave en omstrukturering af handlen, som nødvendigvis ikke er ensbetydende med en lavere pris.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED