Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:10:2021 13:37
FCK-stjerne ønsket af PL-klubber: Jeg vil gerne til Premier League

Jonas Wind lægger ikke skjul på, at det ville være stort at komme til Premier League.


Jonas Wind har gennem de seneste sæsoner udviklet sig til at være en profil for FC København.

Præstationerne har også resulteret i interesse i den 22-årige angriber, og der skulle angiveligt være interesse fra Premier League.

Brentford og West Ham er bare nogle af de engelske klubber, der er blevet kædet sammen med Jonas Wind.

I et interview med TV3 Sport fortæller han også, at det ville være rigtig stort for ham at komme til Premier League, som han anser for at være den største liga i verden.

- Jeg synes, at Premier League er den fedeste liga. Den med mest kvalitet, de største hold og de største spillere. Så det er en ret fed liga, siger Jonas Wind til TV3 Sport.

- Mere vil have mere, og først vil jeg gerne til udlanadet og prøve mig af der og spille i en stor liga. Først og fremmest skal jeg gøre det godt her i FC København, og forhåbentlig kan det betyde i et godt udlandsskifte, lyder det fra FCK-angriberen.

Brentford afgav angiveligt to bud på Jonas Wind i sommervinduet, men begge blev afvist - Læs mere her.

FC København har angiveligt i sinde at sælge Jonas Wind næste sommer, og det kan måske ende med et skifte til Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE