Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:10:2021 16:05
FCK-profil om Premier League-stjerne: Jeg har aldrig set noget lignende

FC København-profilen, Jens Stage, er ude med store roser til Premier League-stjernen, Paul Pogba.


Jens Stage og FC København bød i 2020 Manchester United op til dans i Europa League-kvartfinalen.

Manchester United endte dog med at trække det længste strå og vandt 1-0.

I et interview med Eurosport bliver Jens Stage bedt om at udvælge den bedste startellever med spillere, som han har spillet mod, og her er der ingen tvivl om, at Paul Pogba skal have en plads på holdet.

- Han er den bedste spiller, jeg har stået over for. Han er en vaskeægte vinder og har en aura af, at han kan klare alt. Det ville være fantastisk at spille med sådan en spiller, fordi han går forrest, siger Jens Stage til Eurosport.

- Han er helt åbenlys hurtigere, stærkere, bedre teknisk og alt muligt andet end de andre midtbanespillere - også i Premier League.

- Han var en øjenåbner for, hvordan fodboldspillere også kan være. Jeg har aldrig set noget lignende i fysisk, mindset og teknik. Det var alle områder, hvor han var umulig at komme i nærheden af.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE