AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2019 13:06
FC Barcelona overvejer at genoptage jagten på Willian

Ifølge the Telegraph pønser FC Barcelona igen på at gå efter Chelseas Willian, når transfervinduet åbner.


FC Barcelona har de seneste to transfervinduer forsøgt at snuppe Chelseas Willian, men englænderne har hver gang afvist at sælge den driblestærke brasilianer. 

Trods de mange afvisninger har catalanerne dog ikke opgivet at få en aftale i hus med offensivspilleren, og ifølge the Telegraph overvejer de at genoptage jagten til sommer. 

Her vil Willian have et år tilbage af sin kontrakt med Chelsea, og Barcelona håber derfor på at sikre sig ham forholdsvist billigt. I sommeren 2018 fik de et bud på £55 mio. afvist, men med Willians kontraktsituation in mente planlægger de at afgive et lavere bud til sommer. 

Chelseas mulige transferkarantæne kan dog sætte en stopper for Barcelonas drøm om at hente Willian til sommer, da the Blues næppe vil sælge, når de ikke kan købe. 

Derudover er der meget usikkerhed om Eden Hazard og Callum Hudson-Odoi, der begge rygtes væk fra klubben. Skulle Chelsea ende med at sælge begge spillere, virker det også usandsynligt, at Willian får lov til at smutte. 

30-årige Willian har fået 29 kampe for Chelsea i Premier League, men trods de mange minutter står brasilianeren blot noteret for tre mål og seks assists. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED