Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:10:2020 13:16
Favoritten til Barcelona-præsidentposten: Jeg bringer Guardiola tilbage

Victor Font har til Sky Sports udtrykt sine intentioner om at hente Pep Guardiola tilbage til klubben.


Josep Maria Bartomeus beslutning om at trække sig som præsident for FC Barcelona kan ende med at ramme Manchester City på flere punkter.

Dels har den engelske storklubs intentioner om at signe Lionel Messi lidt et knæk, fordi upopulære Bartomeu nu er fortid, men favoritten til at overtage præsidentposten, Victor Font, har også i sinde at bringe Pep Guardiola tilbage til Camp Nou.

Det fortælller Font i et interview med Sky Sports.

- Vores intention er at opbygge et stærkt og kompetitivt projekt, og vi er meget heldige med, at vi i Barcelona har arvet den stil, som Johan Cruyff indgød i hele organisationen, siger Font til Sky Sports.

- Mange af de bedste professionelle i verden kender alt til denne stil og er fans af klubben. Guardiola, Xavi, Iniesta og Puyol. De er alle legender, og vi bliver nødt til at bringe dem tilbage for at sikre, at vi kan konkurrere.

Font er ikke blevet valgt som ny klubpræsident endnu, men er angiveligt klar favorit. I sin valgkamp har han også understreget, at han er sikker på, Lionel Messi forbliver i klubben, hvis han bliver valgt til præsident.

Pep Guardiola har kontraktudløb for Manchester City efter denne sæson, så man skal aldrig sige aldrig.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED