AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2019 16:36
Fast spilletid: To League One-klubber vil leje Liverpool-talent

Der er interesse for en af Liverpools unge talenter fra to klubber i den tredjebedste række i England.


Herbie Kane er en spiller, man tror på i Liverpool, men den 20-årige englænder er stadig ikke klar til at skulle kæmpe med spillere som Jordan Henderson, Georginio Wijnaldum og Naby Keïta om spilletiden.

I stedet kan han se frem til at blive udlejet for anden sæson i træk, og det er stadig muligt at skifte til en klub i England. Selvom transfervinduet er lukket for klubberne i Premier League og the Championship, har klubberne i de lavere rækker frem til den 2. september for at få lavet handler.

Det vil både Coventry og Portsmouth forsøge at udnytte, og ifølge lokalavisen The News er begge League One-klubber ude på at få en lejeaftale i stand med den 20-årige midtbanespiller inden længe.

Herbie Kane var i sidste sæson udlejet til Doncaster, hvor han gjorde en god figur, og derfor er der nu igen interesse for Liverpool-talentet, som i december sidste år underskrev en ny kontrakt med the Reds.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED