Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2020 10:19
Farvel og tak: Dyr Tottenham-spiller kan være fortid til januar

Tottenham overvejer at skille sig af med den dyrtindkøbte forsvarsspiller.


Tilbage i 2017 betalte Tottenham hele £42 mio. for Davinson Sanchez, men colombianeren kan måske snart være fortid i London-klubben. 

Han har således ikke været en del af truppen i de seneste tre ligakampe, og ifølge Football Insider overvejer Tottenham at sælge ham, når transfervinduet åbner igen til januar. 

José Mourinho har ikke stor fidus til den tidligere Ajax-stjerne, og et salg kan give portugiseren ekstra midler på transfermarkedet. 

Ifølge mediet virker et permanent vinterskifte ikke realistisk, men en lejeaftale er en mulighed, hvis Tottenham formår at hente en erstatning ind. 

I stedet for Sanchez har Toby Alderweireld og Eric Dier dannet makkerpar i det centrale forsvar, mens Joe Rodon har siddet på bænken. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED