Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2021 08:41
Farvel og tak: Arsenal vil af med rutineret spiller

Sommertransfervinduet bød på flere forstærkninger i Arsenal og nu skal der ryddes ud blandt de ældre spillere


Arsenal havde i dén grad pungen op af lommen i det forgangne transfervindue, hvor man forstærkede sig på adskillige positioner.

Dén manøvre kommer nu til at betyde en mindre oprydning i truppen, hvor der skal luges ud i både løntunge spillere, men også ældre spillere.

En af de faste profiler, der forventes at blive skudt afsted enten til januar eller i næste sommertransfervindue er målmanden Bernd Leno. Det skriver Dean Jones for Eurosport.

Den tyske keeper har allerede nu måtte lade pladsen til nyindkøbte Aaron Rasmdale, der har holdt buret rent i sine tre første kampe.

Selvom at Mikel Arteta lovpriser Leno for sit konkurrenceinstinkt og atittude, så er der ingen tvivl om at Leno ikke er tilfreds med situationen, hvor han er skubbet til side nu og her.

Spørgsmålet er om han også er bænket, når Arsenal møder Tottenham i weekenden, hvilket vil være en klar indikation på, hvordan hiearkiet ser ud på målmandsfronten.

Leno kom til Arsenal i 2018 og har stået 120 kampe for klubben. Den 29-årige målmand forventes at rykke tilbage til tysk fodbold, hvis en transfer falder på plads.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE