Farlig trio sendte Leicester tilbage på sejrskurs

Af Morten Bruun Jørgensen
22.01.2020 Kl. 21:25
Leicester viste sig som det mest effektive mandskab på hjemmebane mod West Ham, og det mundede ud i en sejr til the Foxes.

Leicester har haft problemer i de seneste kampe, men mod West Ham var der pludselig bedring at spore.

Specielt i første halvleg så det rigtig godt ud, og efter 24 minutter fik Harvey Barnes indersiden på et indlæg fra Ricardo Pereira, og det afsluttede et flot angreb.

I overtiden af første halvleg var rollerne så byttet om, da Harvey Barnes serverede bolden for Ricardo Pereira, som hamrede bolden i netmaskerne.

West Ham fik hurtigt reduceret efter pausen. Rutinerede Mark Noble omsatte et straffespark, som var noget klodset begået af Wilfried Ndidi, som gjorde comeback i opgøret.

Fem minutter før tid blev sejren slået fast, da Ayoze Perez scorede på et straffespark i den anden ende, hvor Angelo Ogbonna denne gang var synderen. Til sidst fik Ayoze Perez hamret det sidste søm i kisten med sin scoring til 4-1.

Efter to nederlag på stribe fik Leicester tre point igen. West Ham har derimod stadig problemer i bunden, hvor kun målscoren holder dem over nedrykningsstregen.