AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:11:2019 20:22
Farlig Leicester-duo nedlagde Arsenal

Topholdet Leicester sejrede lørdag aften 2-0 over Arsenal i Premier League.


Lørdag aften var der topkamp mellem Leicester og Arsenal på King Power Stadium. Arsenal har været svingende i sæsonens indledning, men indtog alligevel en placering indenfor de europæiske pladser. Omvendt har hjemmeholdet Leicester været flyvende i denne sæson og kunne med en sejr spille sig op på en midlertidig andenplads i Premier League.

Kampen begyndte meget lige, hvor spillet bølgede frem og tilbage mellem de to mandskaber. Arsenal fik den første store mulighed i det regnfulde opgør. Bolden faldt tilfældigt ned til Alexandre Lacazette, der afsluttede tæt forbi Leicester-målet. 

Efter en halv times spil bød hjemmeholdet ind med deres første mulighed, men Ayoze Perez manglede også den sidste skarphed i afslutningen. Derfor gik de to hold til pause ved stillingen 0-0.

Kort inde i anden halvleg fik Arsenal bolden i mål ved Pierre-Emerick Aubameyang, men hans scoring blev annulleret grundet offside. I stedet for en scoring til Arsenal var det hjemmeholdet der kom i front ved topscorer Jamie Vardy. Den engelske angriber modtog bolden i feltet, og uden at tøve sparkede han bolden ind bag Bernd Leno i Arsenal-målet.

Kort efter var Leicester-angriberen tæt på at blive dobbelt målscorer, men hans afslutning manglede det sidste for at blive rigtig farlig. Jamie Vardy lod sig imidlertid ikke slå ud og et kvarter før tid var han igen på spil i Arsenals felt. Denne gang lagde han dog bolden til rette for James Maddison, der kunne løbe ind i bolden og sparke den fladt i kassen fra kanten af feltet. Dermed kunne jublen nok engang bryde løs på King Power Stadium. 

Arsenal forsøgte at komme med et modsvar, men det lykkedes aldrig The Gunners at true Kasper Schmeichel. Leicester vandt derfor kampen 2-0 og spillede sig samtidig op på en midlertidig andenplads i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED