AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2020 10:58
Faren til ny Real Madrid-signing: Vi var også i kontakt med Liverpool og Arsenal

Reinier var åbenbart også en spiller, som Liverpool havde interesse i.


Mandag præsenterede Real Madrid sin nyeste signing, nemlig Reinier fra Flamengo, som angiveligt kostede den spanske kongeklub knap €30 millioner.

Men Los Blancos var bestemt ikke alene i ræset om den blot 18-årige midtbanespiller. I et interview med Cadenar Ser fortællere spillerens far, Mauro Carvalho, at man også var i kontakt med blandt andre Liverpool og Arsenal.

- Vi havde kort kontakt med Barcelona, men den var ikke ligeså stærk som interessen fra Real Madrid, som kom og afgav et bud, siger Carvalho.

- Der var også kontakt med Juventus, Arsenal, Liverpool, Dortmund og Ajax.

Det giver nogenlunde mening. Allerede i april 2018 blev Liverpool kædet sammen med det brasilianske midtbanetalent.  Mere småt har det været med rygterne om Arsenal, men med brasilianske Edu som sportsdirektør giver det god mening, hvis The Gunners udviste interesse.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED