AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2019 09:42
Far til Uniteds transfermål besøger træningsbanen

Kilder fra The Athletic skriver, at Erling Hålands far har besøgt Carrington.


Noget tyder på, at et skifte kan være under opsejling for Erling Håland, der i de seneste uger har været rygtet til Manchester United.

Udover de daglige skriverier og rapporter fra diverse medier, kan The Athletic nu berette, at Hålands far er fløjet til England for at besøge Carrington, der er Uniteds træningsbane.

Derfor tyder det på, at Håland selv ikke er den eneste, der har noget at sige i forhold til et eventuelt skifte, skulle det vise sig, at United rent faktisk ender med at købe ham.

Tidligere har man hørt om forældre, der har været decideret imod et skifte og stået i vejen for forskellige transfers, så er man Premier League-fan, må man hellere krydse fingre for, at det ikke bliver tilfældet med Håland.

Dog indikerer besøget også, at interessen er gensidig, og at et skifte muligvis kan komme på tale snart. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED