AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:08:2019 20:55
Far er skuffet: Lampard kritiserer Chelsea-spillere efter uafgjort

Frank Lampard var alt andet end tilfreds med Chelsea-spillernes præstation i særligt anden halvleg.


Chelsea startede som lyn og torden mod Leicester og kunne have ført med adskillige mål efter blot fem minutters spil.

I stedet stod der dog kun 1-0 til The Blues efter det første kvarters spil takket være mål af Mason Mount, men efterfølgende begyndte Chelsea-dominansen også at svinde ud.

Særligt i anden halvleg bed The Foxes fra sig og hev fuldt fortjent et uafgjort resultat hjem, hvilket efterlader Chelsea med blot ét point efter de to indledende Premier League-kampe.

Derfor var Frank Lampard heller ikke ligefrem tilfreds med sit mandskab, hvilket han gjorde klart efter slutfløjt.

- Den første del af kampen viste, hvordan vi gerne vil spille som hold, og vi havde endda også chancer efter Masons mål, men resten af kampen var bestemt ikke, sådan vi ønsker at spille, sagde Chelsea-træneren til pressemødet efterfølgende.

- I anden halvleg efterlod vi alt for meget plads, og det er skuffende, at vi ikke kunne opretholde niveauet. Jeg forventer ikke, at mine spillere kan tonse igennem fra start til slut, men jeg har en forventning om, at vi kan være bedre i boldbesiddelse.

- Vi kan gøre det bedre end i dag.

Chelsea-legenden var heller ikke meget for at bruge Super Cup-nederlaget i midtugen til Liverpool som undskyldning, men finalen, som gik i forlænget, havde tæret på Chelsea-spillernes energidepoter.

- Det havde en effekt på os mod slutningen af kampen. Men vi er gode nok til, at vi burde kunne have negligeret træthedens effekt, havde vi været bedre på bolden og i boldbesiddelse, sagde Lampard.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED