Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Far bekræfter: Liverpool-profil drømmer om Barcelona-skifte

Af Morten Bruun Jørgensen
18.11.2023 Kl. 11:20
Liverpool-spillerens far fortæller, at Barcelona er drømmedestinationen.

Selvom Barcelona de seneste år ikke har været i stand til at kæmpe med om Champions League-titlen, er den spanske storklubs tiltrækningskraft stadig massiv. 

Det har Liverpool oplevet flere gange, for både Luis Suarez og Philippe Coutinho er tidligere skiftet til Barcelona, og aktuelt har The Reds også en spiller, der drømmer om at trække Barcelona-trøjen over hovedet. 

 

– Det er rigtigt, at Luis (Diaz, red.) er en loyal Barcelona-fan, og det vil være hans drøm at komme dertil, fortæller Luis Manuel Diaz, som er Liverpool-spillerens far, til Win Sports. 

– Luis er en spiller, som har nemt ved at tilpasse sig på grund af sin ydmyghed, arbejdsindsats, dedikation. Han er heldigvis en meget disciplineret spiller. Det ville ikke være noget problem, hvis Luis kommer til Barcelona, fordi det er et tophold og et af de bedste i verden. 

Tidligere på ugen kunne Luis Manuel Diaz fra tilskuerpladserne se sin søn score to gange og sikre Colombia en sejr i VM-kvalifikationen mod Brasilien. 

26-årige Diaz kom til Liverpool fra Porto i sommeren 2022, og han har kontrakt med Merseyside-klubben til udgangen af 2027. 


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Av, av, av: Danmark kan havne i skrækpulje til EM

2. Bizar situation: Nation skal tabe for at komme med til EM

3. Medie: Chelsea og Manchester City risikerer nedrykning fra Premier League

4. Et tidligt bud: Her er dit EM-hold, Hjulmand

5. Muligt chokskifte: Tidl. Chelsea-flop tilbage til Premier League?

Annonce