Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2020 12:44
FANSENE ER TILBAGE: Disse klubber må lukke tilhængere ind på stadion næste uge

Her kan du se, hvilke klubber som kan byde fans velkommen tilbage på stadion fra næste uge af.


En række Premier League-klubber kan atter byde en lille andel af deres tilhængere velkommen tilbage på tribunerne, når Storbritannien løfter sin nationale lockdown i næste uge fra den 2. december.

Denne torsdag har den engelske regering løftet sløret for de lag, (Tiers) som engelske byer og regioner er blevet inddelt i alt efter smittefare. Det er godt nyt for London- og de sydengelske klubber, ligesom også Liverpool og Everton får lov til at lukke op mod 2.000 tilhængere ind.

Det er knap så godt nyt for eksempelvis Manchester United og Manchester City, da de fortsat er placeret i Tier 3. Det betyder, at de ikke kan lukke tilskuere ind foreløbigt.

Vi opdaterer løbende, men den engelske regering har gjort det muligt at se, hvilket tier man befinder sig i via sit postnummer. Herunder kan du se, hvem der ifølge Daily Mirror og en række andre engelske medier har fået grønt og rødt lys til at lukke fans ind.

 

Tier 1 -  Ingen klubber befinder sig i dette lag, hvor de ellers ville have fået tilladelse til at lukke op mod 4.000 tilskuere ind.

 

Tier 2 - Klubberne, der må lukke op til 2.000 tilskuere ind

Liverpool

Everton

Chelsea

Tottenham

Arsenal

West Ham

Crystal Palace

Fulham

Brighton

Southampton

 

Tier 3 - Klubberne, som befinder sig i områder, hvor fans fortsat ikke har tilladelse til at komme på stadion.

Manchester United

Manchester City

Burnley

West Brom

Leeds 

Sheffield United

Wolverhampton 

Leicester

Aston Villa

Newcastle

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED